• Hem
  • ESCAPE ROOM

ESCAPE ROOM

Som jag sa, efter paintballen så drog jag och gänget till Escape room på Norrlandsgatan 26. Vi delade upp oss i två grupper med 4 personer i vardera och min grupp valde att kliva in i rummet som heter Saw. Jag älskar ju dessa filmer så detta såg jag verkligen fram emot. Vi blev handfängslade jag och Nina och Smail och Sara och redan i början hittade vi nyckeln till handbojorna….problemet var ju bara att ingen av oss tänkte på att nyckeln gick till dom utan vi försökte öppna alla lådor osv med den haha alltså så trötta människor vi är, istället så sprang vi runt med handklovar i 40 minuter innan vi märkte att det faktiskt gick att låsa upp dom. Detta rum var riktigt knepigt men vi kom ändå en bra in i spelet , tyvärr så hann vi inte klara hela innan tiden gick ut så man kan ju lugnt säga att vi aldrig hade tagit oss ut där ifrån levande om detta var på riktigt.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se