• Hem
  • I’M NOT DEAD YET

I’M NOT DEAD YET

JAAA sååå najs att kunna uppdatera er igen!!! Och förresten, välkomna tillbaka 😀 Nej jag har inte raderat bloggen, långt ifrån faktiskt… man kan väl istället säga att jag tagit en semester, en välförtjänt sådan för nu framöver kommer denna blogg att bombas med inlägg och massa spännande saker som kommer att hända framöver så ni kan nog se allt detta som en ny fräsch start för nu blir det verkligen Marcelo 3.o 😉 Jag har bytt bloggportal till en riktigt bra sådan och flytten hit tog sin tid men nu så har bitarna fallit på plats och jag kan nu helt enkelt fortsätta att dela med mig av mitt “intressanta” liv till er läsare, kul va? 😀

Det har hänt så extremt jävla mycket denna sommar, inte nog med att vi har haft rekordvärme i hela landet utan jag har även klippt av mig håret, blonderat det och tatuerat nacken… Yes ni läste helt rätt 😉 Det kommer dyka upp bilder, ni har nog redan sett detta men en liten uppfräschning är ju alltid trevligt.

Jag tänkte bara hålla detta inlägg ganska kort eftersom jag precis kommit tillbaka, bloggen håller på att finslipas lite och jag ska alldeles strax somna för att vakna upp lagom till min födelsedag 😀 Ja hör och häpna men om några minuter så fyller jag faktiskt år så ett stort jävla grattis Marcelo 😀

Kärlek till alla er som läser! Nu kör vi stenhårt för det bästa året någonsin!


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se