• Hem
  • JAG FYLLER ÅR

JAG FYLLER ÅR

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIG SJÄLV 😀 Och tack till er alla andra som tar er tiden att gratta mig, det betyder verkligen allt 😀 Nu står jag med ena foten i graven, fyller ju fan 28 bast idag… nej okej det var driv för så känner jag verkligen inte, jag har ingen åldersnoja alls och jag älskar att jag är 28 år, frisk, har kommit långt i mitt liv, upplevt så mycket underbara saker och har en familj och nära och kära som jag aldrig någonsin skulle byta mot något annat. En dag som denna så känns det helt jävla fantastiskt att fylla år och jag hoppas att ni som läser detta får en lika bra dag som jag kommer att ha 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se