• Hem
  • IGÅR VAR BARA UPPVÄRMNING

IGÅR VAR BARA UPPVÄRMNING

Då var födelsedagen över för den här gången… men inte firandet för redan ikväll ska jag över till mamma och pappa och firas och på fredag så har jag dragit ihop en grym dag där jag först ska bjuda mina vänner på paintball och sedan efter det Escape room och därefter avslutas kvällen med krök och massa annat skoj på innergården. Min födelsedag igår var lugn, bra och mysig men de hände inte något speciellt då vi sparar oss till helgen 😉 Jag hade iallafall en väldigt effektiv jobbdag framför mailen och bloggen igår och nu börjar denna sida se läsvänlig ut igen vilket känns fantastiskt bra och jag är enormt taggad 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se