• Hem
  • HOS FRISÖREN

HOS FRISÖREN

Precis hemkommen från frisören och jag är sååå nöjd med resultatet 😀 Jag drog förbi Johannes (@marcojohannes) här tvärs över gatan på Sankt Eriksgatan 57 för att fräscha till frisyren, det blev klippning och så fixade vi även till det gula i håret så att det blev en lite kallare färg vilket passar mig så mycket bättre. Jag börjar trivas allt mer och mer i det lite kortare håret och att gå från långt till kort nu när det är så jävla varmt ute var nog ett sjukt smart drag 😉 Johannes var iallafall super proffsig och jag kände mig så extremt nöjd när jag klev ut ur salongen! Nu är jag mer än redo att möta morgondagen då min födelsedag ska firas för tredje gången, men denna gång med mina vänner 😀

Bor ni i närheten eller känner att ni vill boka tid tveka verkligen inte på att höra av er, lovar er att ni kommer bli nöjda annars får står jag i skuld till er 😉 (Tele: 07073298l99)
Och vill ni se flera bilder kolla då in min instagram @amarelloo för där kommer det dyka upp flera på frisyren! 


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se