• Hem
  • FULL FART FRAMÅT

FULL FART FRAMÅT

Maxad dag igår alltså 😀 Jag måste säga er att gårdagen (torsdag) har varit något ut över det vanliga, jag hann med så otroligt mycket och haft så jävla kul på vägen. Jag och min käraste planerade och fixade massa saker till idag från att vi vaknat tills… ja i princip tills vi la oss så det var stressigt och mycket jobb men vet ni vad, jag älskar det 😀 Jag känner att är det något jag är duktig på så är det att styra upp tillställningar och jag gillar att ha det ansvaret så egentligen så borde typ event eller liknande vara något jag bör jobba mer med. Ni ska få se dagen idag, den ska dokumenteras in i minsta detalj och vi startar redan vid 14:00 med Paintball för att sedan köra Escape room och slutligen festa på innergården, OM JAG LÄNGTAR!

Här kommer lite bilder på presenterna jag fick och JAG DÖR! Kolla vad mycket fint jag fått, helt sjukt verkligen men kanske tycker dom synd om mig då jag börjar närma mig 30 bast och står med ena foten i graven 😉


Okej den här tjejen har precis fattat vilka kläder jag drömmer om… vad ska man säga 😀 Alltså kolla min nya väst från CP Company den är bara too much 😀 Om det är något Mamma vet så är det att hyn är viktig att ta hand om så den bästa ska ha det bästa, serumet från Estee Lauder Advance Night Repair är verkligen något jag inte kan leva utan 😀 Syrran gav mig massa salt och pepparkvarn… vet inte om det var en pik då hon tycker att jag bör laga mer mat? 😉 I backgrunden ser ni luffarschack med shotglas, perfekt för denna dag och kanske var detta en pik från min farbror som istället tycker att jag borde festa mer, hmm…   En Present till mig själv… Eller det var så jävla varmt så sprang in på G-star och köpte ett par feta tofflor åt mig och min käraste, självklart skulle hon ha ett par i rosa 😉 

 

 


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se