• Hem
  • HUR HANN VI MED ALLT

HUR HANN VI MED ALLT

Sååå skönt att bara ligga i soffan nu och ta det chill! Jävlar vilken hetsig dag det vart igår men jävlar vad rolig den var 😀 Alltså Paintball hos Spelapaintball var bland det roligare jag gjort och vi kröp runt där i sanden i över 30 graders värme i våra overaller. Direkt efter Paintballen så drog vi alla hem till mig och fixade oss för att sedan gå på Escape room där vi delades upp i lag och jag ska berätta mer om hur det gick för oss om ett litet tag. Det blev slutligen pizza och fest på innergården innan vi drog ut en snabbis, blev verkligen inte sent för mig och Nina.

Måste även rikta ett GALET STORT TACK till Buttericks som gjorde denna fest möjlig med sin rekvisita 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se