• Hem
  • PAINTBALL STOCKHOLM

PAINTBALL STOCKHOLM

Jag sitter ju på så otroligt många bilder från gårdagen så jag tänkte köra lite bildbomb här på bloggen, det är väl kul? En bild säger ju mer än 1000 ord så jag sparar lite på texten och slänger upp bilder istället 😉 Här var vi iallafall ute i Jordbro hos Spelapaintball.com där vi hade 300 skott och 2 timmar på oss i den stekande solen. Alltså vilken magisk dag och jag skulle säga att glädje var en underdrift, vi hade för jävla kuuuul! I mitt lag så var det Benji, Djole och Jeppe mot Nina, Sara, Smail och Zacka och jag måste säga att Nina var en jävel på paintball med ett flertal träffar och att Sara var en iskall jävel som ruschade rakt ut i banan och rykte flaggan och tog en viktig poäng till de röda laget, riktigt duktig och hela fighten var rätt jämn men i slutändan så var det mitt lag (gul) som vann. Jag lyckades hämta flaggan 2 av 3 gånger och blev faktiskt aldrig skjuten en enda gång under dessa spel så jag skulle nog vilja säga att jag var lite av en talang, så blir det krig i Sverige så vet ni alla vem ni ska gömma er bakom 😉


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se