• Hem
  • EVENT MED SONY

EVENT MED SONY

Vilken toppen måndag! Jag och Johanna hoppade på flyget tidigt i morse från Stockholm till Köpenhamn där vi även mötte upp Therese från Sverige. Tillsammans tog vi oss till Kurhotel Skodsborg där vi mötte upp de andra, en var från finland, en norsk och resten var danskar vilket var super trevligt. Jag lärde känna en hel del nya människor vilket alltid är en stor bonus när man är på dessa event och att bredda sitt nätverk utanför Sveriges gränser är grymt. Vi startade iallafall dagen med en super härlig föreläsning av Cecilie Lind som talade om motivation och drivkraft med mera, direkt efteråt tog vi oss upp till terassen där ett yoga pass stod på tur och hör här, för första gången någonsin så krigade jag mig igenom hela passet och utförde övningarna, det såg nog inte så glamoröst ut men att jag ens försökte var stort då jag alla andra gånger blir så rastlös att jag avbryter dessa pass. Klar med yogan, ja då väntade ett ryggpass på gymmet innan det var dags för lunch, någon dansk sådan som var helt okej. Något mättare så var det min tur att få en helkroppsmassage och den var fantastisk, grymt duktig och trevlig tjej som utförde denna. Planet hem igen gick vid 18 så detta var alltså bara en liten tripp över dagen vilket var lite stressigt men vad gör det när man hade det riktigt roligt.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se