• Hem
  • KÖPENHAMN

KÖPENHAMN

Godmorgon säger jag från Danmark 😀 Yes jag har precis kommit fram till Kurhotellet Skodsborg i Köpenhamn där Sony ska ha en fitness dag och jag tillsammans med två andra från Sverige är inbjudna vilket även folk från Danmark, Norge och Finland är så jag tror på en riktigt härlig och rolig dag med mycket träning 😀

Vi ska starta dagen med en genomgång/föredrag följt av yoga ute på terrassen, efter detta är det gymmet som gäller och sedan lunch, dagen avslutas med massage innan det är dags att flyga hem igen.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

  • Blir inte riktigt vän med din blogg skulle vilja att när man har läst och sett inlägget, att det ska vara som när du bloggade tidigare
    att man kan kommentera efter det, jag kanske gör något fel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se