• Hem
  • BRA SERIE

BRA SERIE

Idag har det blivit massa jobb redan med start klockan 06:30 så jag har liksom inte riktigt haft tid att slå mig ned framför datorn, men nu så 🙂 Jag ska strax trycka i mig en energidryck och bege mig mot gymmet för att köra ett bröstpass och idag ska jag vara ärlig, jag är inte de minsta taggad och det är bara för att jag är så jävla trött. Men när man väl är på platts så kommer allt lösa sig och med mina nya lurar ifrån Sony så blir jag nog taggad som aldrig förr 😀 Dom är riktigt grymma faktiskt, de kan stänga ute ljud så att det enda jag hör är min musik och inte massa stönande eller vikter som slängs i golvet från andra, en om man istället skulle vilja höra detta utan att ta ut hörlurarna så kan man slå på en funktion som tillåter detta vilket är perfekt när man är ute och joggar så att man kan höra omgivningen.

Tanken idag var egentligen att gå till skansen för att se Viktor och Samir köra men då min andra hälft slutar sent så ställde vi in dessa planer så istället får det bli mys här hemma framför Netflix som så många gånger förr 😀 Apropå Netflix, har ni sett deras dokumentär The Staircase? alltså wooow vad fångade vi blev utav denna, vi kastade alla andra serier åt sidan och nötte sönder dessa avsnitt. Det handlar om en make som är misstänkt för mord på sin fru, detta mord/eller olycka hände i deras villa vid trapporna. Mer vill jag egentligen inte berätta, jag tycker istället att ni alla borde se denna serie, det var galet spännande och intressant och man började nästan se sig själv som en advokat.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se