• Hem
  • GILLAR NI VÄRMEN

GILLAR NI VÄRMEN

Nu är hjärtat hemma igen och vi drog och köpte oss sushi och ska nu äta sen decka i soffan framför tv:n 😀 Innan vi handlade maten så tog vi en lite längre promenad i stan och klimatet som är nu är ju bara magiskt! Det är lätt som fan att klaga på att det är för varmt och att man önska att det vore kallare, men då får man inte glömma att vi åker utomlands just för detta väder och nu när vi äntligen får den bästa sommaren som jag någonsin upplevt i hela mitt liv så klagar man på att man svettas… Nej jag önskar och hoppas att vi alltid kommer att ha detta klimat framöver för detta är ju rena rama drömmen och livet blir ju som mycket roligare då det öppnar upp så många fler saker att göra 😀 Att kunna glida runt med shorts och linne klockan nio på kvällen och fortfarande svettas har jag nog aldrig varit med om i Sverige, det brukar ju alltid vara så att man iallafall måste dra på sig en tjocktröja för att det är kyligt.

Vad tycker ni om klimatet idag?


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

  • Jag älskar den här värmen. Så i år blev det ingen utlandsresa.
    Det är värre för hundarna. Men dom slänger jag i sjön med jämna mellanrum så de håller sig svala. 🙂

  • Ja men skulle vilja ha några grader svalare. Jobbigt för äldre många kan knappt gå ut. Men det stått i tidningarna att vi kommer få varma somrar framöver.det är ju bad väder så inte blivit så mycket utflykter för mej och det saknar jag.

  • Jag gillar värmen, men liet svalare del dagar, men det är ju snart slut till helgen skulle det ju bli svalare,tycker nättern är jobbiga jag har fläkt men tycker det är varmt i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se