• Hem
  • ZIITO KLÄDSTÄLLNING

ZIITO KLÄDSTÄLLNING

Oh My God Look At That “Rail”! Vad ska jag säga, jag ÄLSKAR min klädställning som jag slagit upp i sovrummet 😀 Klädställningen kommer ifrån hemsidan Ziito.se och på denna sida så kan ni finna en hel del olika varianter, jag valde en som skulle ta upp i stort sett hela väggen och även ha två hyllor för acessoarer och annat snyggt ovanpå. En positiv sak med sådana klädhästar är ju att man alltid känner att det är städat och nästan tvingar sig själv att alltid ha kläderna snyggt hängandes för annars ser det ju direkt stökigt ut vilket man inte vill. Jag skulle nästan även kunna kalla mitt sovrum för ett museum då jag princip bara har kläder ifrån ett enda klädmärke, kan någon gissa vilket som är mitt favoritmärke haha? 😉 Yes det är en rätt dyr jävla samling jag har hängandes på denna men tur som fan att ställningen är i gjord i slitstarka stålrör som är väldigt stabila vilket gör att de klarar tyngden utan problem.

 

Min ställning med två hyllor heter Wood Double Shelf klädställning Och har måttet 150cm med ljust furu som träskivor, super snyggt och jag bara älskar att designen är så “rå” med rör som sticker ut och gör att den känns mer exklusiv!


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se