MALMÖ

Godmorgon 🙂 Nu är jag i Malmö med mina vänner för att gå på Big Slap. Resan ned gick riktigt bra och vi stannade till vid Jönköping för att käka som vanligt vilket var riktigt trevligt.

Igår när vi anlände så mötte vi upp en polare vid namn Dennis, tvär soft och senare mot kvällen träffade vi en gammal polare vid namn Eddie. Tanken var att vissa skulle ut men då jag kört och jobbat innan så var jag rätt trött och tänkte ta mig hem och sova men i sista stund så ville alla att jag och Zacka skulle möta upp dom så vi drog till Cirque du live. Jag stannade bara en timma innan jag tog mig hem och sov, riktigt smart drag då man vill vara pigg och fräsch för idag 😀

bilder från förhandsvisning av The Darkest Minds som jag och Nina var på


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se