BIG SLAP

Godmorgon!

Hemkommen igen efter en riktigt bra helg som alltid i Malmö. Jag drog dit över helgen med mina vänner och i fredags vart det fest då vi besökte ett uteställe som en kompis håller och i lördags var det Big Slap. Vi blev bjudna till Big Slap av Boostified och väl på plats så hade de anordnat allt så jäkla snyggt, det fanns dricka, man fick mat och så hade de lounge möbler så man kunde chilla om man blev trött… vilket man verkligen blev av att stå i 30 graders värme i 9 timmar. Jag tog det riktigt lugnt på festivalen, stod med en flaska vatten i handen mestadels av tiden då jag visste att jag skulle köra hem på söndagen så att vara sliten då hade verkligen inte funkat. Det var grymt skoj att träffa alla härliga skåningar och gamla vänner där nere och artisterna levererade en riktigt bra show.

För mig är Big Slap sen gammalt en given tradition! Ses nästa är.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

  • Då var det en ny vecka, och svalare det tycker jag är skönt!
    Resan ner till Malmö vat det hålligång, men hem resan var lungnare,
    men ni var väl trötta, ha en fortsatt bra arbetsvecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se