• Hem
  • BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Som rubriken lyder, borta bra men hemma bäst! Jag har äntligen hunnit landa här hemma och börjat få in lite rutiner igen, det jag saknar mest är väl att sova så idag blir det tidig läggdags. Jag har umgåtts med min älskade Stitch och det är verkligen helt galet sjukt hur mycket man kan sakna sin hund bara man är borta en helg men just djur ger så mycket kärlek och skratt 😀 En annan som var saknad var N och hon hade slagit till med en riktig pangmiddag när jag anlände, alltså WOW säger jag bara vilken överraskning och så gott det blev! Hon är verkligen en underbar tjej som alltid ställer upp oavsett vad och är mån om att göra allt för att jag ska må så bra som möjligt, såna som henne växer verkligen inte på träd så det är bäst att njuta och ta vara på varje sekund vi spenderar med varandra.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se