• Hem
  • ÄR DET FÖR SENT MED MIDSOMMAR NU

ÄR DET FÖR SENT MED MIDSOMMAR NU

Ouff va dåligt bloggande men till mitt försvar så har mitt liv varit rätt trist, jag menar vem vill läsa om en person som har feber och är sjuk? Trotts detta så har jag faktiskt jobbat varje dag och idag blev det fan 13 timmar non-stop som jag slet… inte bra men där jag är just nu så vågar man knappt sjuka sig då det ställs höga krav och man halkar efter. Men skit samma, jag är hemma nu, älsklingen står i köket och lagar mat och serverar mig med te och jag ska kolla klart på en dokumentär om Einstein som jag tyckte var väldigt intressant. Snart helg och vet ni vad jag tänker göra då? nej inte jag heller men de jag vill göra är att umgås så mycket som möjligt med min käraste!

Kom på att ni inte sett hur vi firade midsommar. I år gjorde vi något som är lite av en tradition för min familj och som jag gjorde mycket när jag var liten och det var att vi ofta tog oss till Tyresö slott för att mysa med picknick, dansa runt granen och allt va det innebär. Super mysigt ställe och fröken N njöt av varje sekund och det kan man lugnt säga att även jag gjorde.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se