• Hem
  • ACAI BOWL

ACAI BOWL

Så skönt med helg och äntligen får jag vila och bli frisk!
Idag har dagen startat riktigt bra, jag har städat en hel del och suttit framför datorn och jobbat. Att jobba effektivt på tom mage är riktigt knepigt så för mig så lyxade jag till det med en Acai bowl 😀 Börjar man äta detta så blir man lätt beroende, det är så fantastiskt gott men inte bara det, nyttigt som fan är det också då Acai bären är rika på antioxidanter. Ni får självklart recept på detta här nedan:

Detta behöver ni:

Acai går att beställa på nätet men finns även i vissa utvalda matvarubutiker

En banan räcker gott och väl 

Valfri yoghurt men denna är god och funkar bra för mig

Blåbär för att göra den ännu godare samt för att konsistensen blir bättre

Allt detta mixar ni tillsammans och fyller sedan detta i en tallrik och toppar med jordnötssmör och Musli

Nu är allt klart och det är bara att njuta 😀 


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se