• Hem
  • FÖDELSEDAG 40 BAST

FÖDELSEDAG 40 BAST

Igår så var den chilenska släkten samlade hos min farbror då min kusin Ann-sofie fyllde 40 år. Jag tog med mig N dit så att även hon fick lära känna min chilenska sida och väl på plats så fick hon även smaka på Pisco som är typisk chilensk sprit och det roliga var att hon verkligen diggade det 😀 En sak som är grymt bra med N är att hon är som mig när det kommer till alkohol, hon vill vara nykterist eller iallafall dricka så lite som möjligt och jag verkligen älskar de hos henne då det är viktigt för mig att ha bra människor runt omkring mig och jag har själv insett att alkohol egentligen inte för med sig så mycket bra och allt som oftast så sårar det mer än gör något gott.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se