• Hem
  • VID MIN SIDA

VID MIN SIDA

 

Det har varit en riktigt mysig helg där jag först och främst har fokuserat på att återhämta mig för att bli frisk någon gång. Jag mår mycket bättre idag och känner att jag äntligen kan börja kötta på gymmet igen imorgon och som jag längtat efter den dagen 😀 Jag tror faktiskt att man blir sjukare när man inte tränar och känner jag mig lite halvkrasslig så brukar jag ändå genomföra ett pass och det brukar resultera i att jag frisknar till mycket fortare.

Vi har precis hämtat Stitch och hon ligger hon vi min dator och sover medan jag fixar bilder och bloggar. Idag söndag så ska jag och N bara chilla med god mat, jag ska spela lite Nintendo och sedan ska vi sätta på någon soft film, har ni några grymma förslag så får ni gärna dela detta.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se