• Hem
  • BOBBY STYLADE MITT HÅR

BOBBY STYLADE MITT HÅR

Rätt så slut kan man säga. Jag startade denna dag med en cykeltur till frisören, bästa Bobby för att äntligen få håret fixat igen 😀 Tanken var att jag skulle trimma sidorna, klippa lite på längden och faktiskt färga mitt hår ännu ljusare, eller snarare lite grått vilket vi också gjorde. I know det låter helt knäppt men tro mig det blev galet snyggt och är det någon som kan färga så är det Bobby himself 😉 Jag måste bara svara på en sak som många brukar fråga mig och det är om “vanliga personer” får klippa sig hos honom eller är det bara “kändisar” som har en plats i frisörstolen, svaret är att alla oavsett kön eller ålder är välkomna till Humlegårdsgatan 11.

Hur som helst, vi stylade min frisyr i ett par timmar och det var viktigt att allt blev perfektion då jag ska ha en stor release på torsdag och en ännu större releasefest på fredagen för en sak jag har arbetat med ett längre tag. Ska jag skapa musik och ge mig in i artistbranchen? jo vem vet det återstår att se men med denna look så är jag rätt klar 😉

När vi var klara lunchade vi och sedan så bar det av till sats där vi körde ett gympass och fu*k så skönt att komma igång med gymmet igen, känner mig redan mycket fräschare .

Vad tycker ni om min nya frisyr?

FÖRE

EFTER


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se