• Hem
  • BOBBYS BEAUTY SLIM

BOBBYS BEAUTY SLIM

Godmorgon!

Snart ska jag dra iväg till gymmet och köra ett benpass och jag är jävligt taggad inför detta då det var väldigt länge sedan jag körde ben. Jag har äntligen hittat motivationen igen efter nästan 3 veckors uppehåll och en stor orsak är definitivt Bobbys Beauty Slim. Bobbys Beauty Slim innehåller guarana vilket är ett naturligt koffein vilket ökar den mentala prestationsförmågan, koffeinet påverkar även vår ämnesomsättning vilket gör att vi förbränner mer fett.

Dessa funkar riktigt bra för mig och jag lät även N ta två stycken innan sitt jobbpass och i morse sa hon att hon varit mycket piggare än dagen innan 🙂

Vill ni också bli piggare och mer slim så rekommenderar jag dessa tabletter tillsammans med träning, jätte bra kombination och motivationen till att komma i form ökar ännu mer.

HÄR finns burken att beställa och väljer ni att beställa 2st eller flera så får ni 20 procent rabatt om ni uppger Beautyslim20 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (5)

  • Ryktet talar sanning, så roligt att se PH och nu när Nina är med och att ni är ett par nu, nu blir ni ännu mer populära!
    Hoppas att du har frågestund det blir roligt, att du är populär det vet vi, men jag tror du har hittat kärleken nu, för NIna
    verkar vara då himla fin tjej!

  • Du har ett ärr på magen, snyggt ställe att sätta snittet på, i linje med magmusklerna, men vad har hänt egentligen är min fråga? ????

    • hahah sjukt att du märkte detta 😀 Jo men faktiskt jävligt snyggt ärr då den framhäver min magruta 😀 Jag fick detta ärr när jag var liten, jag kunde inte äta utan jag spydde upp maten istället så de var tvungna att vidga magmunnen tror jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se