• Hem
  • PARADISE HOTEL

PARADISE HOTEL

Okej sidan höll på att krascha då så många ska in å läsa bloggen samtidigt men det är ju bara för mig att tacka för det stora intresset, så tack 😉

Yes den stora nyheten är nu ute, nästan lika stor nyhet som när Cristiano Ronaldo presenterades för Juventus haha 😀 Jag är alltså en av deltagarna i Paradise Hotel 2018 och denna säsong kommer vara KAOS. Jag kommer köra mitt race och som jag säger i min introvideo, står någon i vägen kör jag över dom. Fett roligt äventyr och något jag aldrig kommer att ångra att jag varit med på!!

Hur tror ni det går, åker jag ut tidigt eller går jag långt?


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (7)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se