• Hem
  • PARADISE HOTEL INTROVIDEO

PARADISE HOTEL INTROVIDEO

Jävlar vad komentarer som trillar in här och på sociala medier. Jag visste att intresset om mig skulle vara stort men inte riktigt så här stort 😀 Det är både negativa och positiva men som ni kanske vet så har jag varit med i tv förr så jag är väldigt van med att få hat så detta biter verkligen inte på mig längre då jag vet vilka jag har som älskar mig och så länge jag har båda fötterna på jorden och är nöjd med mitt liv så lever jag och mår bra. Extra kul är det ju när vissa av er skriver att jag varit er idol sedan 2012 i Big Brother, sjukt att ni följt med på denna långa resa 😀

Men en sak som ni måste tänka på i introvideon är att jag kliver in i rollen som en Bad Boy, alltså inte som mister nice guy och därför är jag tvungen att säga vissa mindre bra valda ord som får er att reagera och kanske kasta hat. Tro mig de som arbetar och gör dessa klipp och producerar allt är proffs på deras jobb och att de väljer mig som ser bra ut och är väldigt framåt att säga detta vet dom kommer generera bra klick. Jag skäms absolut inte för något jag gjort eller sagt då jag vet att jag alltid blir älskad av de personerna jag möter i verkligheten och det är nog aldrig jag får höra att jag är dryg eller kaxig utan jag är en grymt jävla trevlig och rolig snubbe som alla älskar.

Hur som helst, jag tycker mitt intro var snyggt och rätt kul och jag ser fram emot premiären 3:e september 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

  • Jag har följt dig sedan BB, när man är med i PH ska det ju vara spänning och dom som filmar kan ju konsten att
    sätta ihop bilder och text så vi tittare ska tro något annat, tycker du gör det så bra som inte bryr dig, jag tycker du
    verkar vara en bra människa, snäll och trevlig!
    Du kommer att bli den bästa make och far till dina barn, du älskar ju barn har du skrivit tidigare!
    Ha en trevlig helg med käresta, ät gott och njut av livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se