• Hem
  • PRESSTRÄFF

PRESSTRÄFF

Fett rolig dag igår 😀 Det började riktigt tidigt med att vi alla samlades hos Nent där vi fick äta frukost och se första avsnittet av Paradise Hotel 2018 och jag säger bara WOW vad bra det var!!! Avsnittet innehöll verkligen allt ifrån drama, spänning, kärlek, humor och mycket mer så jag säger bara håll i er framför tv-soffan den 3e september när allt drar igång. Efter avsnittet så fick vi träffa pressen och de blev massa bilder och intervjuer som var skit roligt men efter en hel dag så var man alldeles förstörd och det var länge sedan jag saknade min soffa så mycket, ville bara hem och krascha.

Kul också att träffa alla deltagare, eller att säga alla kanske var att ta i men de flesta av dom iallafall 😉


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se