• Hem
  • HELGEN SOM VARIT

HELGEN SOM VARIT

Idag blev det ingen tidigt morgon men jag kände att jag de senaste dagarna knappt sovit så mycket så en söndag så tycker jag att det är helt okej att få vila lite extra.

I lördags så tog jag det jävligt chill, mötte upp Benji, Arvid och Lukas och vi satt och fikade på Joe and The Juice i några timmar innan jag skulle hem och göra mig i ordning för att möta upp Nina och hennes barndomsvän från Göteborg som var här på besök tillsammans med hennes pojkvän. Vi käkade middag och kollade på fotboll och det var riktigt trevligt dock så var jag rätt seg då de hänt mycket den senaste veckan och jag har inte hunnit smälta allt riktig. In mot kvällen så mötte jag upp Musse, Zacka och Jimmy. Vi drog och kollade på midnattsloppet och mot natten så drog vi till ett Internet café och nördade.

Nu är det måndag vilket betyder att det är dags att komma in i träningsrutinerna igen samt massa jobb framför datorn.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se