• Hem
  • BALKONGFIX

BALKONGFIX

Godmorgon läsare! Denna morgon har jag spenderat genom att storstäda balkongen och när jag precis vart klar med att skura plattorna… ja då minsann så råkade jag välta ur en hel flaska med vinäger. Bad luck, men det var bara att börja om igen med vatten och skurmoppen och efter ett bra tag så var jag äntligen färdig.

Jag vet inte om ni sett balkongen när den är fixad, jag tror faktiskt inte det då min blogg låg nere när jag och Nina började göra den redo för sommaren.

Sjukt när jag kollar tillbaka på dessa bilder, denna stora, vackra kungsbalkong såg ut som en övergiven motorväg på 80 talet… Men vi tänkte så här då plattorna var mindre än ett år gamla och i väldigt bra skick att vi enbart behövde lacka om dessa, gissa om vi hade mega rätt 😀

Galet hur snyggt det blev, det känns inte ens som samma balkong längre och ni kommer att få bilder i nästa inlägg med möblerna vi valde, även dessa i brunt trä för att få en matchande känsla runt hela balkongen 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

  • Ni har ju en jättefin lägnehet, lite liten men det räcker så länge man inte har några barn!
    Tycker ni ska göra ett youtube inlägg, och en frågestund det skulle vara kul!
    NI ska ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se