SKANSEN

Vilken pang helg 😀 Igår så drog jag och Nina och mötte upp hennes familj som tagit sig till Stockholm. Vi alla åkte till skansen och promenerade bland djuren och detta var super mysigt och trevligt. Måste säga att jag älskar björnarna, dom var så lekfulla och man ville bara gå fram och kasta en boll till dom eller brottas men då hade det såklart slutat med att man blev deras lunch haha. Mot kvällen så bjöd vi över familjen hem till oss där bästa tjejen lagat en super middag. Vi åt, pratade och så var alla jävligt trötta haha, vi hade hållt igång hela dagen så det blev inte så sent.

 


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se