• Hem
  • GRAND HOTEL

GRAND HOTEL

Godmorgon läsare 😀 Boom vilken jävla söndag! Jag och min käraste drog till Grand Hotel där vi tränade, jag la upp ett magpass och kondition och det var ett bra tag sedan jag körde detta så gissa om jag har träningsvärk i magen idag? Efter passet gjorde syrran lätt den godaste omeletten jag någonsin ätit, det var en omelett med lax i och detta är något jag aldrig prövat förr men definitivt kommer börja laga framöver. Perfekt måltid efter ett träningspass, mycket bra fetter, mycket protein och minimalt med kolhydrater. Mätta och belåtna så klev vi ned till SPA och satte oss i bastun, badade och jag avslutade allt med att sitta i någon minut i iskallt vatten just för att detta ska vara grymt bra för återhämtningen.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se