• Hem
  • KVÄLLSMYS

KVÄLLSMYS

Skönaste måndagen på länge! Träning, check… bajen 3 poäng, check… räkningar betalda, check. Som ni ser så är detta bara en liten del av allt som gick bra idag och ännu är inte kvällen slut. Älsklingen står i köket och lagar kvällsmat/nattkäk, blir lite senare än vanligt då hon jobbat och jag kollat matchen.

Ikväll ska vi mysa till det lite extra då vi båda är lediga imorgon, och hur får man en kväll att bli perfekt förutom grym mat, snacks och världens bästa sällskap? Jo ett riktigt bra vin så klart 😉 Vi har fixat vinet Leaping Horse från Kalifornien som jag har hört mycket bra om och som jag faktiskt testat innan och kan starkt rekommendera er. Billigt och lättdrucket rödvin som funkar perfekt för sköna sommarkvällar eller till minglet.

Godnatt och ha en fin kväll, kärlek! Om exakt en vecka syns vi i tv-rutan 😉


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se