• Hem
  • HINDERBANA

HINDERBANA

Guten Morgen!

Energin flödar ut genom öronen, har suttit framför datorn och kommit ifatt en hel del saker som legat och släpat så just nu känner jag att jag är välförtjänt av ett riktigt skönt gympass. Jag ska strax hoppa på min cykel och cykla i ungefär 30 minuter till hammarby sjöstad där det idag är axlar som är prioritet. I måndags så besökte jag och Jeppe Sports club Vallentuna och ni som läst min blogg sedan några år tillbaka känner nog igen detta ställe då jag var här med några vänner och testade deras hinderbana. Detta gym är the shit! Så galet bra då det verkligen finns allt ifrån hinderbana, vanligt gym, cardio avdelning, simhall, klättervägg, kanske inte för att man använder allt men tanken av att du har den möjligheten är ju positivt. Vi körde bröst och så latchade vi omkring vid hinderbanan och det blev väldigt mycket skratt och prat men det var något vi båda behövde en måndag.
Jag har märkt att även fast jag inte tränar just den typen av träning som kanske behövs för hinderbanor så är jag ändå riktigt duktig på detta, det är som att min kropp är anpassad för denna typ av träning och vad jag kan minnas så har jag alltid varit rätt smidig och snabb 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (2)

  • Kan du kanske svara om du har slutat jobba eller har semester, konstigt att du inte kan svara på dom kommentarerna!
    Du skriver absolut men det är ju inget svar, men det kanske kommer!

  • Den där frågestunden var ju bra dom fem frågor du svarade på, tycker du ska göra om den, vi följare såg ju fram
    emot den i kväll, du sa att du tappat bort frågorna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se