DERBY

Godmorgon!

Jag ställde klockan på 07:30 och ni kanske vet varför, eller många av er gör nog det 😉 Jo för att det är derby, Hammarby mot Djurgården och just nu sitter jag hemma framför massa bajenklipp och laddar upp, JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! Detta kan nog vara det viktigaste derbyt jag varit på, eller denna hamnar nog top 3 iallafall för om bajen torskar så kan vi nästan säga hej då till guldstriden tyvärr men om vi vinner så hakar vi på där med AIK och så lärs väl allt istället avgöras när vi möter dom borta. Galet spännande avslutning på denna säsong kommer det bli iallafall 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

 • Vilken match det kommer att bli!
  Hur är det med Nina, hon kände sig inte riktigt bra, såg jag på Insta!
  Hon kanske jobbar idag, annars skulle du ju tagit med henne på matchen,
  så hon får lite omväxling!
  Ha en bra vecka, nu längtar vi till klckan 22:00 på måndag kväll!

 • Jag förstår att du inte mår bra när nu Bajern förlorade, men du har ju en underbar tjej vid din sida som är bra att trösta,
  gör något roligt i kväll gå på bio eller något!

 • Ja men vilken fin kväll iallafall. Mysiga söndagskvällar med film och något gott. såg början på senaste alienfilmen på dvd men när monstret hoppade ur ryggen på killen. Nej det var för läskigt. Har du sett den. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se