BEOGRAD

Touch Down SRBIJA 😀

Flygresan gick ovanligt jävla fort, jag somnade direkt när vi lyfte och blev väckt av flygvärdinnorna när vi skulle landa. Välbehövlig sömn då jag dygnat hela natten och faktiskt efter denna sömn så hade jag väldigt mycket energi så hela dagen idag har jag och grabbarna glidit runt och bara njutit av vädret, spelat fotboll, biljard, och njutit av den goda maten här. Jag börjar känna mig som hemma här i Belgrad och hittar förhållandevis rätt bra här och jag känner en liten större connection med denna stad och land då min framtida fru är här ifrån 😉


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (7)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se