Flygresa

Så galet trött… Har dygnat då jag redan klockan 4 hoppade in i bilen för att åka till Skavsta flygplats. Snart drar jag och mina polare till Belgrad där vi ska stanna i 5 dagar, dels för att vi ska njuta av värme och god mat men också för att vår barndomskompis Djole gifter sig på söndag 😀 Är riktigt taggad men måste sova några timmar först på planet!!

Godnatt!


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

  • Ni ska ha det så trevlig, såg andra avsnittet på telefonen i morse, riktigt bra!
    Kände igen dig i går från BB när ni skulle gå och lägga er, alla andra hade duschat och gått
    och lagt sig, du var alltid sist i dom svsnitt jag såg, som i går!
    Spännande till vecka då är det ni killar som bestämmer, som jag förstod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se