• Hem
  • PARADISE HOTEL PARCERMONI

PARADISE HOTEL PARCERMONI

WOW VILKET AVSNITT! Första parcermonin då vi killar för en gång skull sitter säkert och redan i denna va det ännu ett tufft hinder för Bad Boys sidan, vi har haft en hel del uppförsbacke så här långt in i programmet. Visserligen är jag ensam kvar men jag räknar ju så klart med Nina, Jennifer och nu även Bettina som Bad Boys eller ska jag säga Bad Girls som jag kommer att försvara till vilket pris som helst 😉 Jävligt gött när Bettina klev in på hotellet för då kände jag direkt att NU JÄVLAR HAR VINDARNA VÄNT 😀 Nu ska vi skicka ut den andra sidan en efter en med huvudet före och jag har nog aldrig varit så här spelsugen som jag nu kommer att vara.

Det man inte får se så mycket i avsnittet är att jag och lukas snackar väldigt mycket innan dagens utröstning och jag säger till han att det nu är dags att byta sida då vår sida är starkare i och med att jag är ensam kille med 3 tjejer vilket kommer gynna honom om vi behöver byta partner i framtiden. Jag påpekade även att Edin och Mattias betett sig illa mot Lukas från dag 1 och att om han kör med mig så kommer jag att ha hans rygg. Att Jennifer skulle stå vid mig var inga konstigheter då jag innan vi klev in i huset känt henne ett tag och lovat att backa henne i en sådan situation och Nina som den fina människa hon är så ville hon inte ställa sig bakom mig heller då hon inte ville att Jennifer skulle ryka (yes jag hade valt att bryta mitt löfte och valt Nina före) så hon valde att chansa bakom lukas och lita på det han sagt till henne.

Har nog ALDRIG varit så glad som när Lukas så namnet Nina!!! Alltså wow vilket lyckorus i hela jävla kroppen 😀 Att få spendera flera dagar med tjejen närmst mitt hjärta och att hela planen blev som vi ville, nu vet jag att jag kan lita på Lukas.

Let the game begin 😉


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (6)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se