BRÖLLOP

Älskar Serbien! Jag och mina 4 vänner flög ned till Belgrad för att gå på Djoles bröllop och som vi var taggade 😀 Vi va där i hela 5 dagar och jag kan nog lätt nu säga att jag känner till hela staden, det känns som mitt andra hem. Vädret var 30 plus och maten var som alltid galet god. Mycket alkohol kan man ju även säga att det blev då man inte tackar nej till Rakija om en jugge bjuder. Bröllopet var galet vackert och jag var stolt över att kalla mig Djoles vän, kändes så overkligt att ens närmsta vän gifte sig så det var ett väldigt fint ögonblick.

Som många av er kanske vet så var jag väldigt nära på att gifta mig för 4 år sedan, kyrkan var bokad och det mesta var planerat men detta blev aldrig av då vi valde att lägga pengarna på att köpa lägenhet. Så här i efterhand är jag väääldigt tacksam för detta då jag alltid sagt att gifter jag mig så ska det vara med den personen jag dör med. Mina föräldrar är jävligt grymma förebilder när det kommer till detta då de varit gifta sedan jag föddes typ. Med Nina så känner jag verkligen att jag träffat rätt på alla punkter så vi får se om det blir ett giftermål inom en snar framtid 😉


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (4)

  • Jättefina bilder och bra skrivit, tror inte det var meningen att det skulle bli du och Annica tyckte ni var för olika, i många
    avseenden, tror du har hittat den rätta nu hon verkar vara en toppentjej och verkar ha samma intressen, hoppas du bloggar när ni gifter er, det blir roligt att följa!
    Ni ska ha en fortsatt bra vecka och njut av varann och livet!
    Förstår att du längtar till söndag när AIK spelar mot Hammarby, skulle ju vara toppen om dom vann mot AIK!
    Läste att det 49100 biljetter sålda vilken fest!

  • Hoppas du går in på Ninas blogg för nu är dom inne och skriver dom son vill förstöra, det är väl samma personer som tidigare när du hade den andra bloggen,tänk att dom aldrig kan ge sig, och tar det som hände i BB det är ju minst 6 år sen, glöm det och gå vidare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se