BOTOX

Som ni vet så bokar jag alltid tid hos bästa Madde på Aleris plastikkirurgi när jag ska göra botox i pannan då jag vet att hon är en av de bästa i Sverige utan tvekan, väldigt proffsig och otroligt fin människa så jag känner mig trygg när jag är där. Dessutom så blir ju resultatet så galet bra, kolla bara mina bilder nedan och jag lovar er att jag verkligen försöker rynka pannan på sista bilden men de går inte hur mycket jag än försöker då botoxen gjort sitt, detta är alltså två veckor efter behandling 😀

FÖRE

EFTER

Vill ni också få ett slätare ansikte och bli av med rynkor i pannan eller kanske fylla kindbenen som jag gjorde för ett tag sedan så säger jag från mitt hjärta, tveka inte att höra av er till Alerisplastikkirurgi.se ni kommer få de bästa bemötandet och den proffsigaste hjälpen!


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (29)

 • Läste just på Insta, du har ju inte gjort något fel, alla som skriver på instastory om Nicci, helt rätt att svara på youtube
  istället för att svara alla som frågar för det var visst jätte många, och varför skriver hon till Nina hon har ju inte med detta
  att göra, och skriva att du är en dålig kille, finns bara ett svar på det, du vet vad det är!

 • Vi saknar dej här på bloggen. Bra du sagt hur du känner ang cirkusen med ben och hans ex. Så nu tycker jag du tänker att för min del är detta passerat och du går vidare med ditt liv. Och strunta i vad obekanta tycker. Det tar bara energi. Och vi ska bara umgås med kompisar m m som vill oss väll. Blogga snart Please.

  • Saknar också honom, han har ju inte varit så väldigt bra att göra inlägg, det är många uppehåll, han skriver
   och lägger ut mycket på Insta tror det går först, det jag tycker var bäst med N cirkusen det var att han sa i från
   och att Nina stod upp och skrev vad hon tyckte, det jag tyckte var väldigt dåligt det var att Nicci skrev till Nina,
   vad vill man med det, har funderat!

  • Följer du M på Insta han brukar ju skriva ganska mycket på dagarna med inte på hela dagen och inte ikväll,
   vet du någonting om varför!

   • Oj viken abstinens ni måste ha av att han inte skriver något.
    Acceptera att han inte är så aktiv på sina sociala medier längre.
    Han har väl annat som är viktigare än att uppdatera.
    Sen kanske han inte längre vill vara lika öppen som han har varit. Vänta och se.
    Tjata inte!!!

 • Till 8:59 nej jag fattar inget. Vet inte hur han tänker varför han inte bloggar. Han kanske inte är så pigg. Inget att göra åt han gör som han vill. Ha det fint.

  • Jag fattar inget heller, läste Ninas insta hon skulle ta paus från sociala medier i 14 dgr från i morgon, Marcelo skriver ingenting
   heller på insta dom verkar ha slutat samtidigt, har du hört något!

  • Om läsarna gillar Marcelo och vill att han bloggar, låt dom skiva om det, förstår inte att du alltid stör dig på vad andra skriver
   har läst tidigare att du stör dig!

   • Men det är ju samma upprepning under varje inlägg.
    Man tror att det har kommit någon ny rolig kommentar men icke då.
    För övrigt är det fler som tycker detta tjatande efter inlägg är störande.
    Man måste inte upprepa sig gång på gång.

 • Ignorera hen som är här inne och hackar på andra. Undrar varför du marcelo inte bara kan skriva att nu har du inte tid med bloggen? Du brukar nämna ditt stora hjärta. Du kunde skriva typ kul att ni gör Inn här men just nu hinner jag inte med. Det är så lätt för dej att göra. Eller hur.

  • Men fattar inte folk det själva när han inte skriver något.
   Eller måste ni ha allt skrivet på näsan för att fatta?
   Han sa ju på sin instastory att de skulle vara från sociala medier ett tag.
   För övrigt är det inget hackande på någon, utan bara ett konstaterande att folk, du bland annat kanske ska ta och skaffa dig lite andra intressen än att bara sitta och vänta på ett blogginlägg.

 • Jag blir helt förstummad, att du inte ska få ha Stitch något mer, för du går inte att lita på till 110%, när man läser din Insta tycker du ställer upp alla helger, det kan vara någon enstaka, när du har annat! Du jobbar ju alla vardagar i veckan, tycker det är mycket dåligt! Varför måste hon skriva om dig på bloggen och prata på Insta kan hon inte ta det privat! Jag förstår att det är besvärligt när hon ska resa bort på veckorna och du jobbar, då kan hon ju ha en dagmatte, du som älskar Stitch så mycket, jag blir rent tårögd hur man kan uttala sig i sociala medier, det är ju helt otroligt!

  • Jag fattar inte hur läsarna orkar hålla på, båda gick in som singlar i PH sen att dom blev kära i varann, och nu bor ihop
   och har gjort det i 8 månader, dom har ju gått vidare, läste Bloggbevakning vaför måste hon ta upp Marcelo hela tiden
   finns det inga andra och prata om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se