• Hem
  • DERMAPEN BEHANDLING

DERMAPEN BEHANDLING

Ja ni undrar nog varför jag ser ut som om att jag opererat hela mitt ansikte?! Det är nämligen så att jag varit hos bästa Aleris Plastikkirurgioch gjort en Dermapen behandling. För er som undrar vad just detta är så är det en, vi kan kalla det penna med massa små nålar som förs fram och tillbaka likt en tatueringsmasking. Denna penna använde jag i ansiktet för att sticka små, minimala hål i huden så att man skapar en kontrollerad skada som sedan huden vill reparera vilket i slutändan kommer leda till att man får ny fräsch hy. Jag gör denna behandling just för att jag har lite acne ärr jag vill bli av med då jag hade en hel del acne när jag var yngre. Med behandlingen så minskar man linjer och rynkor samt att huden får en härlig lyster då behandlingen stimulerar elastin och kollagenproduktionen.

Jag ska göra några besök till innan ni får se hur de slutgiltiga resultatet blir men jag måste bara säga att jag älskar avslutningen efter varje besök, att ligga med en sval mask som kyler ned ansiktet är magiskt 😀


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se