• Hem
  • KOSTILLSKOTT FRÅN GYMGROSSISTEN

KOSTILLSKOTT FRÅN GYMGROSSISTEN

Inlägget är reklam för Gymgrossisten och innehåller annonslänkar

Nu när jag slutat med festandet och istället skolat om mig till “fitnessprofil” (skämtar) så kände jag att det var dags att slag upp ett inlägg så här lagom till julshoppingen med bra kosttillskott ifrån Gymgrossisten. Jag väljer idag att visa er muskelpaketet som innehåller en PWO som är grymt bra att ta innan gymmet då det innehåller massor utav koffein vilket kommer göra att ni vaknar till och känner er mer motiverade till att träna, smaken jag valde var chili/lime och den är för jävla god 😀 Under passen så kör jag alltid på en BCAA då detta fungerar som en sportdryck och ska hjälpa mig att orka längre och att inte bryta ned muskelmassan, smaken jag rekommenderar er här är ice tea! Efter passen är det jävligt viktigt att trycka i sig protein så kroppen ska börja bygga upp muskelmassan, alla vet att när man tränar så bryter man ned musklerna och då är det viktigt att reparera dessa och gissa om jag blev överlycklig när jag såg att smaken kanelbulle fanns inne!! Sista produkten i detta paket är kreatin, och jag vet inte hur många gånger jag skrivit om detta underbara kosttillskott. Kreatin finns i kött och maten vi äter och detta är något vi behöver få i oss, dock så får vi i oss lite för lite kreatin för att detta ska vara maximalt vid träning och därför kan detta kosttillskott vara extremt bra för muskeltillväxten. Med ett extra intag av kreatin så ökar vi prestationsförmågan vid hård träning med ca: 10-20%. Det man behöver tänka på är att kreatin lagras i musklerna vilket medför vätska så detta kan göra att man ser lite “tyngre” ut (jag tycker att det är positivt) men det försvinner så fort man slutar med detta.

Hela paketet är prissänkt och kostar endast 499kr och finns att köpas HÄR


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (3)

  • Hejsan. Vad roliga filmer ni visar. Hälsa nina att det är jättekul att se henne sminka sej och få tips. ja nu är vi i december och jag är glad vi slipper snön. Men den hinner nog komma till jul. Kul att stitch var med i senaste filmen. Ha det bra och hoppas du kommer blogga mera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se