• Hem
  • JAG TAPPADE MIN TELEFON

JAG TAPPADE MIN TELEFON

Alltså lyssna här… Jag glömde min telefon!! På riktigt nu, detta är första gången i mitt liv som jag slarvar bort en sådan viktig sak i mitt liv, jag har alltid varit galet noggrann med att hålla koll på mina nycklar, telefon, plånbok osv och jag kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG slarvat bort något sådant, speciellt telefonen då den ligger i min hand typ 95 procent av min vakna tid, enda undantaget är när jag kör thaiboxning. Idag hände det dock att den försvann…

Jag och bästa Nina har tillbringat det senaste dygnet i Göteborg då vi åkte över på en snabbvisit för att överraska hennes familj. Vi ska fira julafton hos mina föräldrar så vi passade på att dra ned till Götet medan vi hade tid och lagom innan jul för att dela ut julklappar och umgås med hennes härliga familj. Det var riktigt trevligt och det bakades en hel del pepparkakor och lussebullar, jag gjorde min parad-efterrätt, precis ni kan nog gissa vilken? 😉 Saffransmousse med vit choklad och frukter, den slår aldrig fel och hade jag varit med i halv 8 hos mig hade bara efterrätten gett mig 10 poäng av alla, så självsäker är jag i den!

Nu till de som rubriken lyder, JAG TAPPADE MIN TELEFON! Egentligen så låter det ju värre än vad det är då jag i denna stund sitter och skriver från min Samsung (Halleluja). Det var väl bara det att vi var 5 minuter ifrån att missa tåget hem till Stockholm då jag upptäcker på pendeln att jag sumpat luren i Michaels bil (Ninas systers grymma pojkvän) och han är 30 minuter i från stationen och vi har drygt 30 min tills tåget ska rulla från perrongen… Jag är rätt lugn när det kommer till sånt här, det var ju bara en telefon tänkte jag, jag går och köper en ny när vi kommer hem då jag äntligen fått en bra anledning till att byta ut min 😉 Men Nina får lite mer panik och säger att de är en dum idé då det är jul och allt va de innebär och att man kan behöva få tag på varandra (Hon fatta att de hade tagit ett tag innan jag handla en ny). Så vi ringer Michael, eller Nina får ta det samtalet och frågar vad vi ska göra, mitt förslag var att de kan posta den, dum som jag är så tänker jag inte på att de kommer ta ännu lääängre tid innan jag är med telefon igen så Michael ställer upp, kör som Schumacher och hinner leverera luren innan tåget ska börja rulla. Tacksammare passagerare på detta tåg får man nog leta efter då jag helt ärligt inte vet vad jag hade gjort utan min Samsung. Nu kan jag fly verkligheten från alla skrikande småbarn och fisande passagerare.


marcelos

Träning, mode och mitt grymma liv. I denna blogg så finner ni allt detta och extremt mycket mer, så luta er tillbaka, ta något att dricka och njut. /Kärlek

Kommentarer (11)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se